Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0
Kако да купам?

За да ја пронајдете саканата играчка, кликнете на копчето  

 

За да пронајдете производ, можете да пребарувате по категории, кликајќи на табот Категории.

 

Или, може да пребарувате по возраст, лик/тема или производител (бренд) кликајќи на соодветниот таб.

За што и да се одлучите, Вашето задоволство е 100% гарантирано. Ако производот кој го нарачате ги разочарал Вашите очекувања - слободно може да го вратите! (за повеќе детали, Ве молиме разгледајте ги општите услови)

 

Производите за коишто се се одлучиле, во секое време може да ги видите кликајќи на кошничката  Slika na kosnickata

Во кошничката може да ги менувате количините или целосно да избришете производ.

 

Начинот на плаќање е брз, едноставен и сигурен - on-line - доколку имате платежна картичка оспособена за on-line плаќање.  Или, може да изберете и други начини на плаќање.

Ако се регистрирате и нарачувате преку нашата веб страна, Вие добивате статус на КУПУВАЧ и добивате права и обврски согласно нашите општи услови - Ве молиме внимателно да ги прочитате.