Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

ДЕКСИКО Д.О.О.

Изложбен салон и продажба на големо

ДЕКСИКО Д.О.О.

Индустриска бб (упр.згр.ЖАС) – Скопје
Тел: 075 305 787, 02 3171 984
E-маил: contact@deksiko.com
www.deksiko.com

Во изложбено-продажниот салон/магацин во Автокоманда, вршиме исклучиво продажба на големо. Продажба на мало е овозможена преку sakamigracka.com. Доколку сакате да не посетите во големопродажниот магацин за некој производ да го видите во живо, Ве молиме претходно контактирајте не за да го лоцираме производот и да го ставиме на место кадешто ќе можете да го видите.

Ве молиме за прашања околу нарачка или испорака на производи преку овој сајт слободно да се обратите на:

075 305 787, 076 284 609, 02 3171 984 лок.1