Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ДРУГИ РАЗНОВИДНИ ИГРАЧКИ

<< Назад до претходната страна

ДОЛУ КОЦКИ ВО ТОРБА 75 пар.

Шифра: 1308
Бренд: DOLU
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 27
Висина: 20
Длабочина: 10

Тежина на производот
(со амбалажа):
4,4 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

410 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ИГРАЧКА - СЕМАФОР (ДИСПЛЕЈ 12 ПАРЧИЊА)
100
РОБОТ НА БАТЕРИИ
370
СКОКАЧКИ ПОЛУ-ТОПЧИЊА
110
СЕТ КОЛОР ФЛУОРЕСЦЕНТНИ SВЕЗДИ
60
ПАРИ ЗА ИГРАЊЕ
45