Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

СТОЛНИ ДРУШТВЕНИ ИГРИ  

  СТОЛНИ ДРУШТВЕНИ ИГРИ

<< Назад до претходната страна

ЕЛЕКТРОНСКО ПИКАДО

Со пикадото може да играат до 8 играчи, 21 игра со 65 варијации на нивоа. Пикадото работи на 3 батерии од 1,5V тип АА кои не се вклучени. Може да се играат 159 игри, содржи 5 делукс меки стрелки и 24 резервни врвчиња. Може да се напојува и со адаптер на струја, но истиот не е вклучен во овој сет. Дијаметар на пикадото 40см, димензии на пикадо таблата 41 х 45см, димензии на амбалажата 42 х 46,5 х 3см.

Шифра: 2404
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 42
Висина: 47
Длабочина: 3

Тежина на производот
(со амбалажа):
1,84 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

2.390 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
СПОРТСКИ ИГРИ 4 ВО 1
570
БОРБЕНА АРЕНА
550
СЛОЖУВАЛКА ФАРМА
130
ИГРА СО ОБЛОЖУВАЊЕ
90
ЗАБАВНА ИГРА СО ПРСТЕНИ
180