Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  КРУПНИ ИГРАЧКИ - ЈАВАЊЕ, БУТКАЊЕ, КЛАЦКАЊЕ

<< Назад до претходната страна

ГОЛЕМ КАМИОН 83СМ

Шифра: 2990
Бренд: DOLU
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 70
Висина: 34
Длабочина: 28

Тежина на производот
(со амбалажа):
6 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

1.360 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ГУМЕНО МАГАРЕНЦЕ – СКОКАЛКА
270
ГУМЕН ЕЛЕН – СКОКАЛКА
300
ПЛАЗМАКАР КУЧЕ – МОДЕЛ Y-SC886
1.200
СМАЈЛИ КОЛА 2 ВО 1
1.470
МУЗИЧКО АВТОМОБИЛЧЕ ПРООДУВАЛКА – МОДЕЛ D19048
1.120