Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ВОЗИЛА НА ПЕДАЛИ/АКУМУЛАТОР  

  ВОЗИЛА НА ПЕДАЛИ/АКУМУЛАТОР

<< Назад до претходната страна

АВТОМОБИЛ НА ПЕДАЛИ

Колата е со следните димензии: ширина 47 см, висина 36 см и длабочина 80 см.

Шифра: 3025
Бренд: DOLU
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 33
Висина: 47
Длабочина: 81

Тежина на производот
(со амбалажа):
1,33 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

1.960 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ТРАКТОР СО ПРИКОЛКА - ПЛАВ
3.220
РЕЛИ КОЛА СО ПЕДАЛИ
1.970
ДУБАК СО ТРОПКИ – МОДЕЛ W1351
950
ТРАКТОР НА ПЕДАЛИ, СО ИСКОПУВАЧ
3.600
ДОЛУ ТРАКТОР НА ПЕДАЛИ - ПЛАВ
2.450