Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ВОЗИЛА НА ПЕДАЛИ/АКУМУЛАТОР  

  ВОЗИЛА НА ПЕДАЛИ/АКУМУЛАТОР

<< Назад до претходната страна

ТРАКТОР НА ПЕДАЛИ, СО ИСКОПУВАЧ

- Електрична сирена - Предни светла и ’’корпа за ископување’’ која се придвижува со рачка - Цврста конструкција од метал и пластика - Лесно вижење напред - назад со помош на педалите Димензии на производот 52 х 45 х 82 см Возраст над 3 год. ПРОИЗВЕДЕНО ВО ТУРЦИЈА

Шифра: 3027
Бренд: DOLU
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 45
Висина: 52
Длабочина: 111

Тежина на производот
(со амбалажа):
8,01 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

3.600 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ТРАКТОР НА ПЕДАЛИ, СО ИСКОПУВАЧ
3.600
РЕЛИ КОЛА СО ПЕДАЛИ
1.970
ДУБАК СО ТРОПКИ – МОДЕЛ W1351
950
ГРАДЕЖНО ВОЗИЛО ИСКОПУВАЧ НА ПЕДАЛИ - D19041
2.110
МОТОР СО СВЕТЛО И ЗВУК J-MB3002B-1; 6V-7AH*1; МОТОРИ: 2
5.255