Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ВОЗИЛА НА ПЕДАЛИ/АКУМУЛАТОР  

  ВОЗИЛА НА ПЕДАЛИ/АКУМУЛАТОР

<< Назад до претходната страна

ТРАКТОР НА ПЕДАЛИ, СО ПРИКОЛКА (8053)

- Мобилна приколка со димензии (33 х 41 х 67 см) - Цврста конструкција од метал и пластика - Лесно вижење напред - назад со помош на педалите Димензии на производот 52 х 45 х (должина со приколката) 173 см Возраст над 3 год. ПРОИЗВЕДЕНО ВО ТУРЦИЈА

Шифра: 3029
Бренд: DOLU
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 146
Висина: 52
Длабочина: 43

Тежина на производот
(со амбалажа):
8,76 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

3.210 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
СПОРТСКИ МОТОР НА АКУМУЛАТОР – МОДЕЛ J-MB5011, 6V-7AH*1 ; МОТОРИ: 2
5.050
ДУБАК СО ТРОПКИ – МОДЕЛ W1351
950
СПОРТСКИ МОТОР - МОДЕЛ KLMT-1012 (ЕДЕН МОТОР 12V)
5.460
МОТОР СО ТРИ ТРКАЛА – KLMT-1086 (ЕДЕН МОТОР 6V5A)
6.600
ГРАДЕЖНО ВОЗИЛО ИСКОПУВАЧ НА ПЕДАЛИ - D19041
2.110