Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ЕДУКАТИВНИ И КРЕАТИВНИ ИГРИ

<< Назад до претходната страна

ЛЕГО КОЦКИ

Шифра: 30326
Бренд: LEGO
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 9,5
Висина: 9,5
Длабочина: 4,5

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,04 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

320 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ДРУШТВЕНА ИГРА ТИК-ТАК
440
КОЦКИ ЗА ГРАДЕЊЕ КОЧИЈА – 98 ПАР.
270
ДРВЕНА ТАБЛА РОТИРАЧКА
1.750
КРЕАТИВНА ТАБЛА ЗА „ЦРТАЊЕ“ СО БОЦКИ
160
МАТЕМАТИЧКИ СЕТ СТАПЧИЊА И БРОЈКИ
225