Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ЕДУКАТИВНИ И КРЕАТИВНИ ИГРИ

<< Назад до претходната страна

ЛЕГО КОЦКИ

Градот не би бил копмлетен без градежните работници на Лего, од колекцијата "City". Препорачано за возраст од 5-12 год.

Шифра: 30327
Бренд: LEGO
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 9,5
Висина: 9,5
Длабочина: 4,5

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,04 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

310 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
КОЦКИ
400
АЗБУКА - ЕДУКАТИВНА ФР
50
БРОЈКИ СЛОЖУВАЛКА
110
ПУЗЛИ 4*6 ВИНИ ПУ
330
КРЕАТИВЕН СЕТ ЗА ГРАДЕЊЕ, 60 ПАРЧИЊА
930