Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  СУПЕР ХЕРОИ И ДРУГИ ЛИКОВИ

<< Назад до претходната страна

БЕТЛ СТРАЈКЕР

Шифра: 31424
Бренд: MEGA BLOKS
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 11,5
Висина: 16,5
Длабочина: 4

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,095 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

199 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
РОБИН ХУД
780
ЗУ-ЗУ КРЕВЕТ
290
БЕТЛ СТРАЈКЕР
199
ШТРУМФ ВОЗИЛО СО ФИГУРА
1.025
БЕТЛ СТРАЈКЕР
199