Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ВОЗИЛА И ДР. ТРАНСПОРТ - НАМАЛЕНИ МОДЕЛИ

<< Назад до претходната страна

СТРИТЗ БРКОТНИЦА НИЗ ГРАДОТ

Ајде да играме бркотница низ градот. Кој ќе успее да и побегне на полицијата и да не биде казнет! Изградете го градот со овој прекрасен сет од 221 коцка и играта може да почне! Вклучени се две автомобилчиња и полициски возила, а се што треба е да се собере “друштвото“! Наменето за деца од 6 годишна возраст.

Шифра: 31433
Бренд: MEGA BLOKS
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 49
Висина: 35,5
Длабочина: 6

Тежина на производот
(со амбалажа):
1,12 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

2.630 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ПАТНИЧКИ АВИОН
480
УЧАР СИТИ АВИОНЧЕ НА ПОВЕЛКУВАЊЕ – ДИСПЛЕЈ 12 ПАРЧИЊА - 206U
100
СТАЗА
720
ТРАНСФОРМЕР СО СВЕТЛО И ЗВУК
380
СПОРТИСТ СО СКИРОЛ
330