Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

СТОЛНИ ДРУШТВЕНИ ИГРИ  

  СТОЛНИ ДРУШТВЕНИ ИГРИ

<< Назад до претходната страна

МЕМОРИЈА ДИЗНИ

Колку добро ги познавате Вашите Дизни херои? Можете да препознаете од кој филм или стрип се тие? Поставувајте колку што сакате прашања за да го пронајдете Вашиот мистериозен лик. Вашиот противник ќе го победите доколку ги поставувате вистинските прашања на кои тој одговара. Внимателно следете ги сите ликови - со само едно паметно прашање можете да елиминирате неколку ликови од еднаш. Оној кој прв ќе го погоди мистериозниот лик на противникот, победува во рундата. Со погодени 5 мистериозни ликви на вашиот противник, вие победувате во играта. Оваа е одлична игра за сите обожаватели на Дизни - ликовите (Аладин, Принцезите, Немо). Вклучува: 2 табли за играње (сина и црвена); 1 лист со карти за играње во црвена, жолта и сина боја, кој требе да се исече за секој играч; 2 фломастера и упатство за играње.

Шифра: 31586
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Лик-Тема: DISNEY
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 27
Висина: 27
Длабочина: 4,5

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,55 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

1.760 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
БИЛИЈАРД
330
ЗАБАВНА ДРУШТВЕНА ИГРА
265
ЗАБАВНА ИГРА ЗА ГРАДЕЊЕ КУЛА
250
СЛОЖУВАЛКА ФАРМА
130
БИЛЈАРД
130