Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

БЕБЕШКА ОПРЕМА  

  БЕБЕШКИ ПОМАГАЛА И РАЗНИ БЕБЕШКИ ПРОИЗВОДИ

<< Назад до претходната страна

БЕБИ АЛАРМ ЦАР

Беби аларм кола, од познатиот бренд на Chipolino. - Два индикатора кои ја покажуваат состојбата на батеријата и сигналот; - Гласовно активирање (се активира на гласовни звуци); - Два адаптера (за трансмитерот и ресиверот); - Со можност за работа на батерии (вклучени во сетот); Производот е достапен во две бои.

Шифра: 31690
Бренд: CHIPPOLINO
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 23
Висина: 27,5
Длабочина: 6

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,73 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

2.450 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
БЕБИ АЛАРМ ЦАР
2.450