Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

РАЗНОВИДНИ ПРОИЗВОДИ  

  ДРУГИ РАЗНОВИДНИ ДЕТСКИ ПРОИЗВОДИ

<< Назад до претходната страна

АВАНТУРИТЕ НА ПИНОКИО

Си беше еднаш еден...“Крал!“, веднаш би рекле моите млади читатели. Но, не деца. Не сте во право. Си беше еднаш едно парче дрво... Пинокио е најубавата италијанска приказна заедно со прекрасните илустрации на Тони Вулф.

Шифра: 31699
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 34
Висина: 27
Длабочина: 2

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,42 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

385 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
УЧАМ ДА БРОЈАМ
120
ИГРА-АЛФАБЕТ ПАРК
1.460
ДА УЧИМЕ СО ЦРВЕНКАПА 7100316
120
УКРАСНА ПАНДЕЛКА – D19082
21
КАРТОЛИНИ
5