Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  СУПЕР ХЕРОИ И ДРУГИ ЛИКОВИ

<< Назад до претходната страна

АВАТАР

Хероите од култниот филм на Џејмс Камерон - Аватар. Само за колекционери. Препорачано за над 3 годишна возраст. *Ве молиме во нарачката нагласете кој од двата Аватари го нарачувате.

Шифра: 31813
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 25,5
Висина: 22
Длабочина: 6

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,2 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

210 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
РОБИН ХУД НА БАТЕРИИ
1.320
ЏУЏИЊА
340
РОБИН ХУД НА БАТЕРИИ
1.570
ТРАНСФОРМЕР ЖОЛТ
1.160
БЕТЛ СТРАЈКЕР
199