Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ЕДУКАТИВНИ И КРЕАТИВНИ ИГРИ

<< Назад до претходната страна

МИНИ КОНСТРУКТИВЕН СЕТ

Сет коцки од познатиот француски бренд Екоифиер за составување на: противпожарно возило, мало автомобилче или фарма (во зависност од желбата на детето). Препорачана возраст од 1,5 до 5 години.

Шифра: 32104
Бренд: ECOIFFIER
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 13,5
Висина: 14
Длабочина: 7

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

310 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
СЕТ 2 ГРАДЕЖНИ ВОЗИЛА
330
СЕТ ЗА ЦРТАЊЕ ОБЛИЦИ СО РОТАЦИСКИ ФИГУРИ
380
ИНТЕЛЕКТУАЛНИ ИГРИ 4 ВО 1
220
МАСИЧКА СО СТОЛЧЕ - ЕДНОРОГ
1.200
СООБРАЌАЈНА СЛОЖУВАЛКА
130