Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ЕДУКАТИВНИ И КРЕАТИВНИ ИГРИ

<< Назад до претходната страна

ЛЕГО ДУПЛО -5643

Ова сетче содржи еден фармер,кравичка и една вила кој треба да се состават од лего коцките и моѓе да започнете со работа на фарма.Играчката е наменета за деца од 1,5 до 5 год.

Шифра: 32786
Бренд: LEGO
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 12
Висина: 9
Длабочина: 4,5

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,06 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

500 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
СЕТ ЗА ФЛУОРЕСЦЕНТНО ЦРТАЊЕ
140
УЧИМЕ МАТЕМАТИКА – БРОЕВИ ДО 20
315
СЕТ ПЛАСТЕЛИН СО МОДЛИ
320
СЕТ ВОЗИЛО СО КОЦКИ 38 ПАР. - 84U
750
РОТИРАЧКА РИБОЛОВНА ИГРА
380