Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

РАЗНОВИДНИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ИГРАЊЕ УЛОГИ (ДОКТОР/КА, ПОЛИЦАЕЦ, МАЈСТОР, ВОЈНИК....)

<< Назад до претходната страна

ШЛЕМ ЗА ВИКИНЗИ

Шифра: 32885
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Тежина на производот
(со амбалажа):
0,135 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

110 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ПОЈАС ЗА БОРАЧИ
80
ШЛЕМ ЗА ВИКИНЗИ
110
ДОКТОР СЕТ
50
ПУШКА СО МЕКИ СТРЕЛКИ И МЕТА
290
ВОЈНИЧКА ПУШКА
435