Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ОПРЕМА ЗА ИГРАЊЕ OUTDOOR / INDOOR  

  ОПРЕМА ЗА ИГРАЊЕ OUTDOOR / INDOOR

<< Назад до претходната страна

ДЕТСКА МАСИЧКА СО ЧАДОР

Оваа прекрасна детска масичка се одликува со нов, модерен изглед, а добиен со комбинација на надворешните текстури и бои. За возраст: над 3 год. - Дизајнот и боите се слеваат со традиционалното резиденцијално опкружување - Топлата песочна боја и камените павер-текстури даваат реалистичен и природен изглед - Содржи 2 широки клупи на кои можат комотно да седнат 6 деца - Широка, лесна за одржување површина на масата - Отворот на масичката го држи чадорот со дијаметар од 152,4см дизајниран да ги заштити децата од сонцето и штетниот ефект на ултравиолетовите зраци - Потребен е минимален напор за монтажа - Максималната дозволена тежина за седење е 136,1кг Димензии на производот (висина х ширина х длабочина): 52 (182,9 со отворен чадор) х 109,2 х 103,5см Тежина на производот (заедно со амбалажата): 15,9кг ПРОИЗВЕДЕНО ВО САД

Шифра: 33153
Бренд: STEP 2
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 52
Висина: 109,2
Длабочина: 103,5

Тежина на производот
(со амбалажа):
14,1 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

8.090 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ЗАБАВЕН ЦЕНТАР СО ДВОСТРАНА ЛИЗГАЛКА
25.110
ДОЛУ ЛИЗГАЛКА 118СМ
1.520
ЛУЛАШКА СМАРТ
980
ДЕТСКА МАСИЧКА СО ЧАДОР
8.090
ТОПЧИЊА 6,5 СМ – 50 КОМ
390