Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ОПРЕМА ЗА ИГРАЊЕ OUTDOOR / INDOOR  

  ОПРЕМА ЗА ИГРАЊЕ OUTDOOR / INDOOR

<< Назад до претходната страна

КУЌИЧКА "ЗА СТРАЖА" СО ЛИЗГАЛКА

Откријте ја забавата со оваа интересна куќичка "за стража" ! За возраст од 1,5 до 5год. - Вклучува скала за качување - Големи - лесни за качување - скалила - Забавната лизгалка - додаток на забавата - Широка платформа (48см) - Покриениот кров обезбедува игра под сенка и пријатно опкружување - Вклучен перископ кој се врти овозможувајќи поглед-180степени - Квалитетниот двослоен полиетилен овозможува трајност со години - Потребна е монтажа од возрасно лице Димензии на производот (висина х ширина х длабочина): 146,1 х 63,5 х 169см Тежина на производот (заедно со амбалажата): 17,25кг ПРОИЗВЕДЕНО ВО САД

Шифра: 33156
Бренд: STEP 2
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 99
Висина: 65,4
Длабочина: 48,3

Тежина на производот
(со амбалажа):
18,2 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

12.490 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ТОПЧИЊА 6,5 СМ – 50 КОМ
390
ЗАБАВЕН ЦЕНТАР СО ДВОСТРАНА ЛИЗГАЛКА
25.110
ДОЛУ ПАРК 4 ВО 1 (3023)
7.710
ДОЛУ ЛИЗГАЛКА 118СМ (3001)
1.490
ГОЛ СО МРЕЖА ЗА ИГРАЊЕ ФУДБАЛ (3026)
2.200