Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ОПРЕМА ЗА ИГРАЊЕ OUTDOOR / INDOOR  

  ОПРЕМА ЗА ИГРАЊЕ OUTDOOR / INDOOR

<< Назад до претходната страна

ЗАБАВЕН ЦЕНТАР СО ДВОСТРАНА ЛИЗГАЛКА

Овој забавен центар има две лизгалки за дупла качувачко-лизгачка забава! За возраст од 2 до 6 години. - Уникатен и софистициран дизајн - Ѕидот за качување и скалата имаат вградени држачи за раце, за помош на децата при качување - Големата платформа и двете лизгалки овозможуваат часови лизгачка забава - Содржи ротирачко тркало, за дополнителна игра со преправање и забава - Квалитетните материјали и конструкција овозможуваат трајност на производот - Потребен е минимален ангажман за монтажа - Препорачливо е да се ограничи на едновремена употреба на 3 деца, односно 86,1кг вкупно (сметајќи дека едно дете има 27,2кг тежина) Димензии на производот (висина х ширина х длабочина): 154,9 х 134,6 х 213,4см Тежина на производот (заедно со амбалажата): 36,3кг ПРОИЗВЕДЕНО ВО САД

Шифра: 33161
Бренд: STEP 2
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 101,6
Висина: 157,5
Длабочина: 58,2

Тежина на производот
(со амбалажа):
36,3 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

25.110 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
СТОЛЧЕ ЛУЛАШКА СО РЕМЕНИ
790
ТОПЧИЊА 6,5 СМ – 50 КОМ
390
ЛУЛАШКА ЗА ДЕЦА
610
ДОЛУ КУЌИЧКА 132Х104Х104СМ
4.910
ЗАБАВЕН ЦЕНТАР СО ДВОСТРАНА ЛИЗГАЛКА
25.110