Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ЛЕТНА ПРОГРАМА  

  ЧАМЦИ, ВЕСЛА, ГУМИ, МУСКУЛИ ЗА ПЛИВАЊЕ

<< Назад до претходната страна

ЧАМЕЦ (RX-4000 Raft) 234х135

Шифра: 33464
Бренд: BESTWAY
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 40
Висина: 39
Длабочина: 11

Тежина на производот
(со амбалажа):
4,645 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

2.220 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ГУМА ЗА ПЛИВАЊЕ 51СМ. (SPEEDWAY)
50
ВЕСЛА 124СМ
315
ЧАМЕЦ (RX-4000 Raft) 234х135
2.220
ЧАМЕЦ BESTWAY 196Х114
1.450