Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

СПОРТСКИ ИГРАЧКИ  

  СПОРТСКИ ИГРАЧКИ

<< Назад до претходната страна

СЕТ ЗА КУГЛАЊЕ ВО МРЕЖА

Шифра: 33599
Бренд: DOLU
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 25
Висина: 24
Длабочина: 16

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,48 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

315 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ПОГО ТОПКА СКОКАЛКА (СО ОБРАЧ)
295
ГУМЕН БАСКЕТ 7
240
СЕТ ЗА БЕЗБОЛ
180
СЕТ ЗА БЕЗБОЛ
290
МИНИ ФУДБАЛ СО РАЧКИ
680