Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ВОЗИЛА И ДР. ТРАНСПОРТ - НАМАЛЕНИ МОДЕЛИ

<< Назад до претходната страна

АВТОМОБИЛ НА МЕХАНИЗАМ

Шифра: 34336
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 43
Висина: 18
Длабочина: 23,5

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,69 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

430 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
АВТОМОБИЛ
2.955
ГРАДЕЖНО ВОЗИЛО
160
СПОРТСКИ АВТОМОБИЛ
150
ГОЛЕМ ЏИП 1:12 НА МЕХАНИЗАМ
870
АВТОМОБИЛ НА ДАЛЕЧИНСКА КОНТРОЛА СО ВОЛАН И ПОЛНАЧ
600