Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ЕДУКАТИВНИ И КРЕАТИВНИ ИГРИ

<< Назад до претходната страна

БАНБАО КОНСТР.КОЦКИ КАМИОН (280ПАР.)

Оваа играчка е наменета за деца кои сакаат да конструираат и градат. Наменета е за деца поголеми од пет години, но ја препорачуваме за деца над 7 години. Во играчката има возило, две човечиња, знаци и мали лопати. Приколката на возилото може да се подигне 90 степени. Децата во приколката може да ставаат песок или камчиња, или пак да ја товарат со други играчки. Во возилото е вграден систем кој овозможува да се движи кога ќе го повлечете назад. Оваа играчка е од брендот BanBao и е со одличен квалитет за достапна цена!

Шифра: 34717
Бренд: BANBAO
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 40,5
Висина: 30
Длабочина: 8,5

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,895 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

1.296 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
РОТИРАЧКА РИБОЛОВНА ИГРА
380
ИГРА СО КОШ И ТОПЧИЊА
330
СЕТ ЗА ЦРТАЊЕ ОБЛИЦИ СО РОТАЦИСКИ ФИГУРИ
380
СЕТ ЗА ГРАДЕЊЕ ВОЗИЛА
360
МИНИ КОНСТРУКТИВЕН СЕТ
310