Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ЕДУКАТИВНИ И КРЕАТИВНИ ИГРИ

<< Назад до претходната страна

БАНБАО КОНСТР.КОЦКИ ГРАДЕЖНО ВОЗИЛО (250ПАР.)

Шифра: 34718
Бренд: BANBAO
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 33
Висина: 24
Длабочина: 7

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,57 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

908 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
КОЦКИ
400
КРЕАТИВНА ТАБЛА ЗА „ЦРТАЊЕ“ СО БОЦКИ
160
БАНБАО КОНСТР.КОЦКИ ИЗЛЕТНИЧКА МАСА (36ПАР.)
65
КОЦКИ 68 пар.
330
ПУЗЛИ 4*6 ВИНИ ПУ
330