Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ЕДУКАТИВНИ И КРЕАТИВНИ ИГРИ

<< Назад до претходната страна

БАНБАО КОНСТР.КОЦКИ ФАРМА (448ПАР.)

Шифра: 34744
Бренд: BANBAO
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 40
Висина: 30
Длабочина: 7

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,955 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

1.619 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
КОЦКИ
520
МИНИ СЛОЖУВАЛКИ СО ЖИВОТНИ
150
БАНБАО КОНСТР.КОЦКИ ФАРМА (36ПАР.)
65
СЕТ ЗА ГРАДЕЊЕ ВОЗИЛА
360
ТАБЛА СО БУКВИ И БРОЈКИ
310