Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ЕДУКАТИВНИ И КРЕАТИВНИ ИГРИ

<< Назад до претходната страна

БАНБАО КОНСТР.КОЦКИ ИЗЛЕТНИЧКА МАСА (36ПАР.)

Шифра: 34768
Бренд: BANBAO
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 10
Висина: 8
Длабочина: 3,5

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,04 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

65 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ИНТЕЛЕКТУАЛНИ ИГРИ 4 ВО 1
220
КОЦКИ ЗА СОСТАВУВАЊЕ ВОЗИЛО
260
СЕТ ВОЗ СО ДРВЕНИ КОЦКИ
330
СЕТ ВОЗИЛО СО КОЦКИ 38 ПАР. - 84U
750
СЛОЖУВАЛКА СО ЖИВОТНИ
110