Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ЕДУКАТИВНИ И КРЕАТИВНИ ИГРИ

<< Назад до претходната страна

БАНБАО КОНСТР.КОЦКИ ФАРМА (36ПАР.)

Шифра: 34770
Бренд: BANBAO
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 10
Висина: 8
Длабочина: 3,5

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,045 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

65 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
БАНБАО КОНСТР.КОЦКИ ГРАДЕЖНО ВОЗИЛО (250ПАР.)
908
БАНБАО КОНСТР.КОЦКИ КАМИОН (280ПАР.)
1.296
КРЕАТИВЕН СЕТ ЗА ГРАДЕЊЕ, 44 ПАРЧИЊА
990
МАТЕМАТИЧКИ СЕТ СТАПЧИЊА И БРОЈКИ
225
БАНБАО КОНСТР.КОЦКИ МИНИ ГРАДИНА (30ПАР.)
65