Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ДРУГИ РАЗНОВИДНИ ИГРАЧКИ

<< Назад до претходната страна

ОБЛЕКА ЗА ПРИНЦЕЗИ

Шифра: 36009
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 33
Висина: 43
Длабочина: 2

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,21 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

860 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ВОНЗЕМЈАНИН ОД ЕПРУВЕТА
980
РОБОТ НА БАТЕРИИ
370
СЕТ КОЛОР ФЛУОРЕСЦЕНТНИ SВЕЗДИ
60
ПОДЛОГА ЗА ДРУШТВЕНА ИГРА ЗА ПОД ДИСПЛЕЈ 12 ПАРЧИЊА
450
РОТИРАЧКА ПРИНЦЕЗА НА БАТЕРИИ
280