Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

БЕБЕШКА ОПРЕМА  

  ХРАНИЛКИ И РЕЛАКСАТОРИ

<< Назад до претходната страна

ХРАНИЛКА, МОДЕЛ М3

Шифра: 36542
Бренд:
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 47
Висина: 67
Длабочина: 11

Тежина на производот
(со амбалажа):
5 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

1.650 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
МУЗИЧКИ РЕЛАКСАТОР BS24
2.340
ДОЛУ ХРАНИЛКА - ПЛАВА
1.250
ХРАНИЛКА, МОДЕЛ М3
1.650
СТОЛЧЕ ХРАНИЛКА -МЕЧЕ – HC2186
1.490
ХРАНИЛКА, МОДЕЛ М10
3.995