Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

БЕБЕШКА ОПРЕМА  

  КОЛИЧКИ ЗА ДЕЦА

<< Назад до претходната страна

ДЕТСКА КОЛИЧКА - S303B

Оваа количка има 3 позиции за грбот на детето. Пластичната преграда пред детето може лесно да се извади, за да може детето лесно да се стави или извади од количката. Задните тркала имаат кочница, а предните тркала имаат можност за фиксирање на правецот количката е достапна во следните бои:црвена и сина.

Шифра: 36568
Бренд:
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 42,5
Висина: 80
Длабочина: 19

Тежина на производот
(со амбалажа):
6,5646 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

2.600 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ДЕТСКА КОЛИЧКА S227
3.969
ДЕТСКА КОЛИЧКА - S303B
2.600