Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ВОЗИЛА НА ПЕДАЛИ/АКУМУЛАТОР  

  ВОЗИЛА НА ПЕДАЛИ/АКУМУЛАТОР

<< Назад до претходната страна

РЕЛИ КОЛА СО ПЕДАЛИ

Шифра: 37087
Бренд:
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 50
Висина: 52
Длабочина: 64

Тежина на производот
(со амбалажа):
4,3 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

1.970 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ДУБАК СО ТРОПКИ – МОДЕЛ W1351
950
ГРАДЕЖНО ВОЗИЛО ИСКОПУВАЧ НА ПЕДАЛИ - D19041
2.110
АВТОМОБИЛ НА ПЕДАЛИ
1.960
РЕЛИ КОЛА СО ПЕДАЛИ
1.970
МОТОР СО СВЕТЛО И ЗВУК J-MB3002B-1; 6V-7AH*1; МОТОРИ: 2
5.255