Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

БЕБЕШКА ОПРЕМА  

  КОЛИЧКИ ЗА ДЕЦА

<< Назад до претходната страна

ДЕТСКА КОЛИЧКА S227

Количка BABYLAND, за деца на возраст од 0 до 36 месеци, до максимална тежина од 15 кг. Функционална и модерна, наменета за секојдневнo користење. Лесна за маневрирање и идеална дури и во тесни простори низ градскиот метеж. Екстра лесна количка со тежина од 7,5 кг. и заштина тенда од сонце како и корпа која се наоѓа во долниот дел од количката и служи за пренос на детско ранче или играчки. Седиштето е удобно и пространо, а наслонот за грбот обезбедува максимална подршка за бебето. Се спушта максимално со една рака до хоризонтална позиција и има заштитни каиши со кои се врзува детето. Чадор систем на затворање заради што е екстремно компактна кога е затворена. Димензии: 45 х 97 х 81 см67

Шифра: 37116
Бренд:
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 39,5
Висина: 23
Длабочина: 98

Тежина на производот
(со амбалажа):
7,5 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

5.670 мкд    -30%

ЦЕНА СO ПОПУСТ

3.969 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
БЕБЕШКА КОЛИЧКА СО ТЕНДА – D19143
1.840
ДЕТСКА КОЛИЧКА S227
3.969