Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ВЕЛОСИПЕДИ, ТРОТИНЕТИ  

  ВЕЛОСИПЕДИ, ТРОТИНЕТИ

<< Назад до претходната страна

ТРИЦИКЛ TS016

Изненадате ги Вашите најмали членови, со овој прекрасен квалитетен трицикл на педали со заштитна тенда за сонце и рачка за буткање. Изработен е од квалитетен метал со цврсти пластични предни и задни тркала и задна пластична корпа во која може да се пренесуваат детските играчки или ранче. Заштитната тенда е подвижна - во зависнот од потребата може да биде крената или спуштена и ја заштитува главата на детето. Седиштето и потпирачот се изработени од квалитетна пластика и имаат заштитна рачка која “го затвара“ детето и со тоа оневозможува тоа да падне. Дополнитела “забава “ детето ќе има и со ѕвончето кое се наоѓа на предните рачки за управување - со што ќе го сигнализира своето движење. Вклучена е рачка за буткање со која можете да го буткате кога детето нема да сака да врти на педалите. Истата е метална и горниот дел што управува е обложен со сунѓер. Трициклот е наменет за деца на возраст од 3-5год. Тежина: 8,7 кг. Димензии на амбалажа: 61*43* 31 см. МОМЕНТАЛНО ДОСТАПНО ВО ЦРВЕНА БОЈА

Шифра: 37122
Бренд:
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 61
Висина: 43
Длабочина: 31

Тежина на производот
(со амбалажа):
8,7 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

5.620 мкд    -54%

ЦЕНА СO ПОПУСТ

2.585 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ТРИЦИКЛ МОДЕЛ TS6019
3.150
ПЛАЗМАКАР SC7002
980
ТРИЦИКЛ СО ТЕНДА - МОДЕЛ J-TS5011
2.560
ТРИЦИКЛ СО ПЕДАЛИ
2.090
ТРОТИНЕТ СО КОРПА БУБАМАРА – D19005
1.160