Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

СПОРТСКИ ИГРАЧКИ  

  СПОРТСКИ ИГРАЧКИ

<< Назад до претходната страна

РЕКЕТ ЗА НА ПЛАЖА

Шифра: 37259
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 38
Висина: 23
Длабочина: 7

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,515 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

180 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
СЕТ ЗА БЕЗБОЛ
290
ЛЕТАЧКА ЧИНИЈА
510
ДЕТСКИ СЕТ ЗА БАДМИНТОН
210
РЕКЕТ ЗА НА ПЛАЖА
180
ТЕНИС ЗА НА ПЛАЖА
320