Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ЕДУКАТИВНИ И КРЕАТИВНИ ИГРИ

<< Назад до претходната страна

СЛОЖУВАЛКИ

Шифра: 37276
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 36
Висина: 22
Длабочина: 0,2

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,036 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

50 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
КРЕАТИВЕН СЕТ ЗА ПРАВЕЊЕ АЛКИ
560
КОЦКИ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗАМОК – 178 ПАР.
480
ЛЕГО МИНИ ФИГУРИ В. 3
190
КОЦКИ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗАМОК - 426 ПАР.
1.140
МИНИ КОНСТРУКТИВЕН СЕТ
310