Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ИГРАЧКИ-ИНСТРУМЕНТИ

<< Назад до претходната страна

РОК ГИТАРА

Идеален поклон за малите рокери!!! Софистицирана рокерска гитара која свири на допир. Достапна е во повеќе четири дизајни сите со рокерска тематика кои емитираат три различни звуци за незаборавен перформанс. Гитарата работи на 3АА батерии 1,5V и истите не се вклучени со играчката.

Шифра: 38143
Бренд:
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 80
Висина: 31
Длабочина: 3

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,117 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

850 мкд    -50%

ЦЕНА СO ПОПУСТ

425 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
РОК ГИТАРА
425
ГИТАРА
600
СЕТ ТАПАНИ СО СТОЛЧЕ
810
СЕТ МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ
2.530
СИНТИСАЈЗЕР
255