Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

СПОРТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  СПОРТСКИ ИГРАЧКИ

<< Назад до претходната страна

ПОГО ТОПКА СКОКАЛКА (СО ОБРАЧ)

ПОГО ТОПКА СКОКАЛКА изработена ПВЦ материјал со висок квалитет (таблата е изработена од ABS со висок квалитет), кој е издржлив и цврст со што спречува спречува пукање на подлогата. Дискот е дизајниран да ја држи топката цврсто со што нема да се лизне од платформата. - Компактен и пренослив, идеален е за чување дома или да го носите со Вас додека патувате. - ОГРАНИЧУВАЊЕ НА ТЕЖИНА - 100кг . Потребна е соодветна инфлација и доволно воздух за гумената топка. Потребен е краток период за да се совлада начинот на користење, а е идеален за подобрување на рамнотежата и координацијата, за зајакнување на мускулите, за развивање на карлицата... Исто така го намалува долниот дел на стомакот и го дефинира струкот. Препорачано за возраст од 6 години и повеќе; Димензии: 25,5 см (ако е надуен) https://www.youtube.com/watch?v=tgYzHV7Ftqc&feature=youtu.be http://www.retroland.com/pogo-ball/

Шифра: 38201
Бренд:
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 36
Висина: 27
Длабочина: 26

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

590 мкд    -50%

ЦЕНА СO ПОПУСТ

295 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ФРИЗБИ-А
40
СЕТ ЗА БЕЗБОЛ
180
СЕТ ЗА КУГЛАЊЕ (6073)
250
СЕТ ЗА БЕЗБОЛ
290
МИНИ ФУДБАЛ СО РАЧКИ
680