Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

БЕБЕШКА ОПРЕМА  

  ХРАНИЛКИ И РЕЛАКСАТОРИ

<< Назад до претходната страна

МУЗИЧКИ РЕЛАКСАТОР BS24

Шифра: 38245
Бренд:
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 1
Висина: 1
Длабочина: 1

Тежина на производот
(со амбалажа):
3,5 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

2.340 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ДОЛУ ХРАНИЛКА - ПЛАВА
1.250
СТОЛЧЕ ХРАНИЛКА -МЕЧЕ – HC2186
1.490
ХРАНИЛКА, МОДЕЛ М3
1.650
МУЗИЧКИ РЕЛАКСАТОР BS24
2.340
ХРАНИЛКА, МОДЕЛ М10
3.995