Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

РАЗНОВИДНИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ЕДУКАТИВНИ И КРЕАТИВНИ ИГРИ

<< Назад до претходната страна

КАМИОНЧЕ СО КОЦКИ

Шифра: 38463
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 31
Висина: 20
Длабочина: 20

Тежина на производот
(со амбалажа):
1,085 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

660 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ШАРЕН ПЛАСТЕЛИН ВО КУТИЈА
160
КОЦКИ ВО КУТИЈА 85 ПАР (5090)
790
МАГИЧНА КОЦКА - ДИСПЛЕЈ 6 ПАРЧИЊА
170
МИНИ КОНСТРУКТИВЕН СЕТ
310
КАМИОНЧЕ СО КОЦКИ
660