Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ВОЗИЛА И ДР. ТРАНСПОРТ - НАМАЛЕНИ МОДЕЛИ

<< Назад до претходната страна

ФАРМА

Шифра: 38486
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 57
Висина: 10
Длабочина: 33

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,917 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

1.030 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
КАМИОН
570
ВОЗ СЕТ СО ШИНИ
630
ТОВАРЕН КАМИОН
290
МЕТАЛНО СПОРТСКО АВТОМОБИЛЧЕ – 12 МОДЕЛИ
40
СВЕТЛЕЧКА СТАЗА СО 6 ФУНКЦИИ И ВОЗИЛО
1.110