Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

СТОЛНИ ДРУШТВЕНИ ИГРИ  

  СТОЛНИ ДРУШТВЕНИ ИГРИ

<< Назад до претходната страна

БИЛИЈАРД

Подарете го овој прекрасен мини билјард, во кој се вклучени маса за билјард, две палки и 15 топчиња за игра. Димензии на амбалажа: 56,5*34,5*4,5 см Препорачано за возраст над 7 год.

Шифра: 38500
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 56,5
Висина: 34,5
Длабочина: 4,5

Тежина на производот
(со амбалажа):
1,167 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

660 мкд    -50%

ЦЕНА СO ПОПУСТ

330 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
СПОРТСКИ ИГРИ 4 ВО 1
570
БИЛИЈАРД
330
РИЗИК - СТРАТЕГИСКА ИГРА ФР
240
КАРТИ ЗА ИГРАЊЕ - ФР
70
ИГРА СО ОБЛОЖУВАЊЕ
90