Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ИГРАЊЕ УЛОГИ (ДОКТОР/КА, ПОЛИЦАЕЦ, МАЈСТОР, ВОЈНИК....)

<< Назад до претходната страна

ЛАК И СТРЕЛА

Шифра: 38792
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 64
Висина: 23
Длабочина: 4

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,757025 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

450 мкд    -50%

ЦЕНА СO ПОПУСТ

225 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ВОЕН СЕТ
110
ДОКТОР СЕТ СО СВЕТЛО И ЗВУК
360
СМАРТ КОЛИЧКА СО АЛАТИ – 14 ПАР. - 132U
450
СЕТ СО ШМИНКИ
220
МАСА СО АЛАТИ
820