Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ВОЗИЛА И ДР. ТРАНСПОРТ - НАМАЛЕНИ МОДЕЛИ

<< Назад до претходната страна

АВТОБУС

Шифра: 38831
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 41
Висина: 14
Длабочина: 10

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,930309 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

510 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ВОЗИЛО ТРАНСФОРМЕР
260
УЧАР МАКСИ КАМИОН 78 СМ. - 100U
1.280
ТОМБУЛ ТРАКТОР СО ПРИКОЛКА 50 СМ. - 54U
200
ТОМБУЛ ГРАДЕЖНИ ВОЗИЛА (СЕТ ОД ДВЕ ПАРЧИЊА) - 12U
380
УЧАР СИТИ ГРАДЕЖНО КАМИОНЧЕ НА ПОВЛЕКУВАЊЕ – ДИСПЛЕЈ 12 ПАРЧИЊА - 209U
100