Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  ИГРАЊЕ УЛОГИ (ФРИЗЕР/КА, ГОТВАЧ/КА, ДОМАЌИН/КА...)

<< Назад до претходната страна

СЕТ ЗА ПЛЕТЕЊЕ ШАЛЧЕ

Шифра: 38848
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 30
Висина: 36
Длабочина: 7

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,8 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

410 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
МАРКЕТ КОЛИЧКА СО КУЈНСКИ САДОВИ - 148U
490
ВОЗИЛО – КУЈНА
1.230
КОЗМЕТИЧКО ОГЛЕДАЛО СО ФЕН И ЧЕШЕЛ
640
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА НА БАТЕРИИ
990
КОЦКИ ЗАМОК ’’СНЕЖЕН СВЕТ’’ - 35 ПАР. (134U)
640