Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

СТОЛНИ ДРУШТВЕНИ ИГРИ  

  СТОЛНИ ДРУШТВЕНИ ИГРИ

<< Назад до претходната страна

ПИКАДО

Шифра: 38858
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 57
Висина: 51
Длабочина: 2,5

Тежина на производот
(со амбалажа):
1,011396 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

550 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
БОРБЕНА АРЕНА
550
ЈАМБ - ИГРА ЗА ДЕЦА И ВОЗРАСНИ
75
ЗАБАВНА ДРУШТВЕНА ИГРА
265
ИГРА СО ОБЛОЖУВАЊЕ
90
СПОРТСКИ ИГРИ 4 ВО 1
570