Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

РАЗНОВИДНИ ПРОИЗВОДИ  

  ДРУГИ РАЗНОВИДНИ ДЕТСКИ ПРОИЗВОДИ

<< Назад до претходната страна

ПОДЛОГА ЗА ПОД – СООБРАЌАЈ

Подлога за под изработена од ЕВА пена, со вкупна површина од 1,5 м2. (пакет од 4 сложувалки) и дебелина на подлогата 2,5см. Идеален за катчето на Вашето дете, игротека и секаде каде што најмалите играат.

Шифра: 39557
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 60
Висина: 60
Длабочина: 4

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,234 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

855 мкд    -30%

ЦЕНА СO ПОПУСТ

599 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ЗАШТИТНА КАПА
360
УКРАСНА ПАНДЕЛКА – D19081
9
НОВОГОДИШНА ЧЕСТИТКА
25
ДА УЧИМЕ СО СНЕЖАНА 7100318
120
ДА УЧИМЕ СО ЈОВАНЧЕ И МАРИКА 7100317
120