Успешно додадовте производ во кошничка.
Во тек на купувањето можете во било кој момент да кликнете
на Вашата кошничка, да ја менувате нарачката, или да ја платите.
Вашата кошничката ќе ја најдете горе лево, под менито "Категории."

Продолжи со купување
Продолжи кон плаќање
Kosnicka
  • Тотал: 0 | Количина: 0

Клучен збор:

*Користете МК поддршка

Одберете категорија:

Одберете возраст:

Одберете тема:

Одберете бренд:

Цена од:

 до 

Изберете пол:

Пронајдени се артикли според зададените критериуми:
Возраст:
Пол:

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ИГРИ  

  КУКЛИ И СЕТОВИ СО КУКЛИ

<< Назад до претходната страна

ВИЛА СО СЕТ ЗА ЧАЈ

Шифра: 39617
Бренд: РАЗНИ БРЕНДОВИ
Возрасти: 0-24 мес. 2г. 3-5г. 6-7г. 8г.+
Димензии на амбалажата:
Ширина: 1
Висина: 1
Длабочина: 1

Тежина на производот
(со амбалажа):
0,386 кг

НЕТО ЦЕНА СО ДДВ:

210 мкд

Количина:

Други производи од истата категорија
ТРЕНДИ КУКЛА СО МОДНИ ДОДАТОЦИ
170
КУКЛА ЈАСМИН
70
КУКЛА МЕКА
510
МОДЕРНА ДЕВОЈКА
130
СЕТ КУКЛА И ДЕТСКА МАИЧКА
470